Black Textures?

Found a bug? We'll squash it!
Post Reply
User avatar
LegoProdigy
0-99
0-99
Posts: 28
Joined: 6 months ago
MC Username: _Legoprodigy_
Been liked: 1 time

Black Textures?

Post by LegoProdigy » 6 months ago

So I recently joined the server at the suggestion of Shooter963, and I found that I could not get the texture pack to work right. It looks like the image below every time I try to get it, and this makes maps unplayable because I cant actually see anything until someone is shooting at me. I also cant see most of the items in my inventory, like the gun shop or the selected guns. I would really like a fix for this so I can play the server, It looks interesting.
Notes: I use version 1.12.2. I also use Optifine version 1.12.2 HD Ultra C9.

Image

User avatar
LegoProdigy
0-99
0-99
Posts: 28
Joined: 6 months ago
MC Username: _Legoprodigy_
Been liked: 1 time

Post by LegoProdigy » 6 months ago


User avatar
TheVanishedG
VIP
VIP
Posts: 40
Joined: 1 year ago
MC Username: GameReplixer
Location: Planet Earth, ofc
Has liked: 19 times
Been liked: 2 times
Contact:

Post by TheVanishedG » 6 months ago

Strange. This hasn't happened to me before. No idea on what to do here if it happens to me.
Image

User avatar
Rijam
Site Admin
Site Admin
Posts: 322
Joined: 1 year ago
MC Username: Rijam
Location: USA
Has liked: 24 times
Been liked: 90 times

Post by Rijam » 6 months ago

Dang, I thought I fixed this.
Let me guess: Old computer and it's a mac?

This is caused due to high resolution textures in the resource pack. The pumpkinblur (which is the crosshair) is the largest at 2048x2048. The scopes and reticles for the guns are 512x512. I did find that there were 3 other textures that were 1024x1024 and were not supposed to be there. I removed them for the next resource pack update.

I could send you the resource pack and maybe manually downloading it might fix it. If not I have a low res pack that you can use instead.

User avatar
LegoProdigy
0-99
0-99
Posts: 28
Joined: 6 months ago
MC Username: _Legoprodigy_
Been liked: 1 time

Post by LegoProdigy » 6 months ago

I fixed the problem by removing another gun server's texture pack
Thanks for the help :D

User avatar
LegoProdigy
0-99
0-99
Posts: 28
Joined: 6 months ago
MC Username: _Legoprodigy_
Been liked: 1 time

Post by LegoProdigy » 4 months ago

**** its back, this time i have to COMPLETELY restart my computer to fix it. there has to be another way

User avatar
mr_hidden217
Builder
Builder
Posts: 320
Joined: 1 year ago
MC Username: Finnish_Man
Location: Southern Finland
Has liked: 69 times
Been liked: 75 times
Contact:

Post by mr_hidden217 » 4 months ago

- Use this to download the resource pack directly. It should fix the problem, however if not I think this is the clients problem and Mojangs responsibility.

1.12.2 Resource Pack Download
Last edited by mr_hidden217 on Thu Jul 26, 2018 10:20 am, edited 1 time in total.

User avatar
Rijam
Site Admin
Site Admin
Posts: 322
Joined: 1 year ago
MC Username: Rijam
Location: USA
Has liked: 24 times
Been liked: 90 times

Post by Rijam » 4 months ago

mr_hidden217 wrote:
4 months ago
- Use this to download the resource pack directly. It should fix the problem, however if not I think this is the clients problem and Mojangs responsibility.

1.12.2 Resource Pack Download
http://www.mediafire.com/file/s0d84oir8 ... 8+1.12.zip
Don't download that one, it's faulty. Use this one instead
http://www.mediafire.com/file/cww11l2lm ... ession.zip

Post Reply